TVXQ! & Cassiopeia..~

Cassiopeia was named after the constellation, because it consists of five stars. If you support only three, or only two, you don't have a reason or right to call yourself a Cassie.

In reality, the stars of Cassiopeia are light years apart from each other, but they still make up the constellation in the sky: they're together that way.Even if DBSK are separated, they'll always be one for us. DB5K will always be what we see in our hearts, although they're on separate stages. Distance is no matter.

I'm Proud to be a Cassie's..!! ♥ YunHo ♥ JaeJoong ♥ YooChun ♥ Junsu ♥ ChangMin ♥

~Follow Here~

Khamis, 14 Julai 2011

Segmen single Vs Couple | Ashraf Jalil

salam pgi ptg siang mlm smua..~!! di ptg yg indah ini, sya jejalan dan merayau jap tdi kt KSB punya group dlm fb..~!! tetiba, nmpk 1 post yg bunyi entrynya semacam menarikk minda sya ke arahnya..~!! then, sya view laa..~!! rupanya, segmen utk b'tukar pendapat rupanya..~!! ehekk..~!! empunya belog tu, SI ABG ASHRAF JALIL NIE.. lpas tu, dia bgtau, blh bri pendapat lerrr..~!! so, saya nakk try bg pendapat ~!! ehehehehe..~!!


nie dia, gmbr abg encemm tu~!! ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ..~!!

sya nakk buat pengakuan, saya SINGLE..~!! cause, sya nakk SPM thn nie..~!! nakk tumpukn p'hatian kpd plajaran sya t'lebih dahulu..~!! hehehe..~!! smua kekawan sya m'punyai kekasih pujaan hati yg tersendiri..~!! cuma, sya jee yg x ada..~!! bila kwn sya tnya, knapa gengg kta yg sorangg niee single mingle ?? then,sya jwb, x ckp ilmu nakk ayat anak teruna org ~!! hahahahaha..~!! ktawa berguling x2 laa mereka..~!! sya thu laa, sya single..~!! jgn laa nakk buli mcm tu skali..~!! tapi, SAYA HAPPY bila SINGLE..~!! kerna, byk sebab x2 nya..~!! antaranya ialah :-

1. saya x perlu nakk pkir psl lelaki & memadatkn lgi kepala otakk sya dgn mslh yg m'landa p'hubungan kmi nanti..~!!

2. sya x perlu nakk explain kt si dia sekiranya dia cemburu buta habis sbb ternampakk sya b'sma kwn x2 lelaki yg lain..~!! juga, x perlu nakk pjukk klau dia mrh or mrajukk kt sya..~!!

3. x perlu nakk top up memalam sekiranya URGENT nakk txt mlm hri..~!! lantakk sya laa nakk isi ke takk krdt tu yee ?~!!

4.sya x perlu pkirr mcm mna rupa sya if nakk jmpa dia, mcm mna nakk jga hati dia & mcm mna nakk pjuk dia serta mcm mna nakk control dia sekiranya dia terlebih nakal sbb sya x pnh b'sedia sbnanya utk smua itu..~!!

5.x perlu m'yusah kn diri menangis x sudah sekiranya BROKE UP or CLASH nanti..~!!

6.sya x perlu melukakan hati & m'cemburukn diri sya sekiranya sya terlihat or ternampakk dia dgn perempuan lain..~!!

7.sya dgn snang nya blh m'jga hati serta memahani diri sya sendiri tanpa perlukan s'seorg utk memahami dri sya..~!! sya sendiri dh CUKUP..~!!

kekadang tu, ada terbit rsa cemburu skit,sbb smua gengg happy go lucky sya ada couple..~!! bakk kta org, ada tmpt utk berkasih-kasihan..~!! haha~!! tapi, bila d'pkirkn, better lgi single, coz, kwn sya slalu jee ada mslh dgn couple diaorang..~!! bertuah jugakk single..~!! x pyhh nakk pkir sgt mslhh couple nie ~!! :DD last x2, couple dgn budakk Korean jee laa..~!! phuahahahahahaha..~!! *terlebihh prasann skitt hrii nie yee..~!!





JODOH itu di tgn ALLAH..~!! pokok pangkal psl pertemuan kita, smuanya ALLAH dh tentukn utk kita..~!! kebiasaannya, ALLAH menemukn kita dgn psgn yg slh sblum b'jmpa dgn yg spatutnya..~!! supaya, kita berhati x2 dlm memilih seseorg itu utk d'jadikn psgn hidup..~!! klau dh jmpa tu, HAPPY ENDING laa jwbnya..~!! klau tersilih pilih.. bak kta pepatah, terlajak perahu, blh diundur..~!! tersalah pilih, buruk pdhnya..~!! *peribahasa sya sendri aikk..~!!

anyway, Love u all, myself and I..~!!

9 ulasan:

NasZ berkata...

salam kenal..dah follow awak..

jemput singgah ye?

MOHD NASER.com

Miss Y and Her World berkata...

bagus bagus. awak muda lagi. tumpukan pada pelajaran, ok? jodoh akan datang seiring dengan masa dan kejayaan. insyaAllah.

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

[sutera kasih] berkata...

tahniah dek sebab adik mampu mendidik diri adik sendiri..just focus your SPM k dek?
akak ckp berdasarkan pglmn, buat sebaik mungkin SPM adek..SPM tu pnting, tak kira la nnti adik ada sijil degree ke diploma ke, sijil SPM jgk yg dinilai dulu nnti :)

Ibtisam Najmi berkata...

nak couple dgn rain suatu hari nanti?
dia memang sgt sweet kan? -tengok WinWin di KBS tadi-
tahniah sebab masih mampu mengawal diri.good luck utk SPM ya dik

TeAqArH berkata...

betol2..xyah sesak kepala pikir nak kapel...sya muda lg..tumpu belajar dulu okeh..^_^
singgah dr segmen ashraf jalil

PeRmAtA bIrU berkata...

kan??? tersalah pilih memang buruk padahnya.. salam perkenalan...

cahaya inspirasi berkata...

huhuhu..u still young dear! just enjoy ur journey of life...byk lagi perkara yg harus di utamakan..dahulukan apa yg patut didahulukan..tiba masanya, segalanya akan dtg secara natural:)

good luck for ur SPM!!!-mana tahu dpt ikut jejak abg ashraf jalil;)

***blogwalking dr blog ashraf jalil

nuyuEna berkata...

bagus kalau semua stdent spm mcm adik..:)..takde lah yg g exam pegnen..:)

cahayabintang berkata...

haha,good reason for being single!
good luck SPM!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...