TVXQ! & Cassiopeia..~

Cassiopeia was named after the constellation, because it consists of five stars. If you support only three, or only two, you don't have a reason or right to call yourself a Cassie.

In reality, the stars of Cassiopeia are light years apart from each other, but they still make up the constellation in the sky: they're together that way.Even if DBSK are separated, they'll always be one for us. DB5K will always be what we see in our hearts, although they're on separate stages. Distance is no matter.

I'm Proud to be a Cassie's..!! ♥ YunHo ♥ JaeJoong ♥ YooChun ♥ Junsu ♥ ChangMin ♥

~Follow Here~

Khamis, 11 Ogos 2011

Arits tu reply tweet saya ! :D

slm pgi ptg siang mlm smua.. :D apa khabar ? sya harap smuanya sihat x2 je yee.. hehehe..~ baik laa, berbalikk semula kt post kt atas ni yee..~ artis tu reply tweet sya..~ :D artis mna ? hehehe.. :D artis Korea laa..~ namanya, Shin DongHo..~ nakk tahu lbih, post nya ada kt SINI

kebetulan sangat laa hri tu dn sya rsa bertuah juga laa..~ :D hehehe..~ pda hri tu, dia adakn FanTalk kt twitter..~ mereka blh tweet dn dia akn balas..~ tpi, waktu tu, dia cuma blas utk org Korea je..~ sbb hubby sya nie, x brapa fasih berbahasa english..~ x sangka juga, dia blh bls tweet sya dlm Bi..~

nie laa tweet tu.. :D


*blh klik utk full image..~

dan dlbalas selepas beberapa minit..~ :D


*blh klik utk full image..~

x sangka betul dia akn blas..~ artis luar negara laa ktakn..~ mmg nie kenangan yg best sesangat bgi sya..~

anyway, love u all, myself and i..~

2 ulasan:

Nurhafzhan E.L.F berkata...

Omo! memang jeles gilagila la ni!! Wuaaaaaaaaaaa!!

*Selama ni Eli tak balas pun. Tak bernasib baik betul lah.*

Farha ♥ berkata...

wow best nye.. *envy* *envy*

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...