TVXQ! & Cassiopeia..~

Cassiopeia was named after the constellation, because it consists of five stars. If you support only three, or only two, you don't have a reason or right to call yourself a Cassie.

In reality, the stars of Cassiopeia are light years apart from each other, but they still make up the constellation in the sky: they're together that way.Even if DBSK are separated, they'll always be one for us. DB5K will always be what we see in our hearts, although they're on separate stages. Distance is no matter.

I'm Proud to be a Cassie's..!! ♥ YunHo ♥ JaeJoong ♥ YooChun ♥ Junsu ♥ ChangMin ♥

~Follow Here~

Rabu, 21 Disember 2011

I'm Back..! :)

Assalamualaikum semua.. :) annyeong.. :DD hari ini sya cma buat simple entry je.. :) *MLAS AKU NAK HADAP ENTRY NIE LMA2.. :) SBB IDEA AKN ILANG.. haha..! :D

yeahhh..! FINALLY..! I'm BACKKK dari sebuah perjuangan yang menentukn msa dpn.. Tak lain tak bukan.. SPM Korang ptut tgk keadaan sya lepas balik sekolah time THEE LASTT PAPERRR TUUU aku menjerit keriangan.. Seperti banduan yang terlepas dari penjara.. huahahaha..


I'm FREEE..! Yeahhh..! :D

Tapi, CUTIII tak lama.. sbb sekarang nie, dgn rasminya, dh ada kerja.. Sya kerjaaaa kattt


*Haii.! Welcome to McD..! :) Having Here or Take Away..?* Skrip tu saya hafal dlm masa kurang dari 1 hari je.. :)3 hari Training.. semuanya sya dhh ok laa sikit.. :)

Sejak kerja nie, JARANG laa juga saya online erkk.. =.=

sebab, kerjanya.. 8 jam.. huhhh.. :) dan, dh mcm2 kerja dh sya buat.. antaranya, di letak kat LOBBY, yang kmas meja slps korang mkn tu.. Kami gelar, tu kerja org LOBBY.. :)

Yang lain, jadi runner.. iaitu, pembantu cashier.. yang tlong ambil air, fries korang, burger korang tu.. :) sbb, cashier sbnanya x blh tnggalkn drawer diaorang.. klau dia tnggalkn, drawer dia diceroboh org, dia yg terpaksa byr..

Susahh kn jdi cashier..? jgn ingat senang.. sya pnh.. Baru 1st time semalam.. seronok laa juga.. :) hehe.. Smpaikn, ada jga terlupa beri wang baki.. nsibb laa ingat balikk.. huahahaha.. :)

Ok..~ tu je laa my entry for today.. Malas nak menaippepanjangyaa..! hehehe.. ppyong..! ♥

anyway, love u all, myself and i.. :DD

1 ulasan:

Qwertyuiop Girl berkata...

best gila rasa dh abis spm ..haha..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...